Soltemplets hemmelighed Hljóðbrot

Soltemplets hemmelighed

Prófa Storytel

Soltemplets hemmelighed

Höfundur:
Hanne Fabricius
Lesari:
Torben Sekov
Hljóðbók
Rafbók

De tre københavnerbørn, Margrethe, Thea og Sigurd, rejser via en tidsportal til Stonehenge i England i keltisk tid, hvor de sammen med en gammel druide skal finde prins Æthelbear, der befinder sig i den svævende by Lutitia, som mørkets troldmænd har dømt til at svæve i al evighed i en slags ingentid. Lutitia var engang hovedbyen i kongeriget Gwendormia, men mørkets troldmænd sendte byen ud i ingentiden og tog magten over kongeriget. Prins Æthelbear er den eneste der kan besejre mørkets troldmænd og befri kongeriget.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storyside
Útgefið:
2019-01-23
Lengd:
7Klst. 58Mín
ISBN:
9789178891047

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forlaget Tyra
Útgefið:
2018-12-09
ISBN:
9788797051009

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"