592 Umsagnir
3.88
Seríur
Hluti 1 af 3
Tungumál
danska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
8Klst. 38Mín

Sonjas sidste vilje

Höfundur: Åsa Hellberg Lesari: Mikkel Hansen Hljóðbók og Rafbók

Om et venskab der overskrider alle grænser

Da Sonja Gustavsson falder om og dør på stedet lige uden for et indkøbscenter, efterlader hun sine tre bedste veninder i sorg og overraskelse. Susanne, Maggan og Rebecka har alle svært ved at forstå, at deres elskede Sonja er væk, men det viser sig hurtigt, at det bliver begyndelsen på, at deres liv forandres fuldstændigt. Sonja var nemlig begyndt at synes, at hendes veninder var groet fast, og efter sin død, vil hun hjælpe dem med at leve livet mere fuldt ud. Sonja døde med en plan. Og et meget specielt testamente.

Sonjas sidste vilje er en rigtig pageturner med stærke kvinder i hoved-rollerne. Tre almindelige, midaldrende kvinder rykkes op med rode og tvinges til at begynde forfra under meget ualmindelige omstændigheder. Læseren følger dem åndeløst igennem hede kærligheds-affærer i Paris, trættende eksmænd i Stockholm og skønne børne-børn i Östersund. En dejlig roman, der byder på både tårer og latter og venindekærlighed, der rækker ind i livet fra den anden side af det.

Om grænseløs kærlighed mellem voksne veninder

© 2015 Rosenkilde & Bahnhof (Hljóðbók) ISBN: 9788771749991 © 2014 Rosenkilde & Bahnhof (Rafbók) ISBN: 9788771285703 Þýðandi: Liv Camilla Skjødt

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...