Sorte åkander Hljóðbrot

Sorte åkander

Sorte åkander

Höfundur:
Michel Bussi
Hljóðbók
Rafbók

Jérôme Morval bliver fundet myrdet i åen, som løber gennem Monets have i landsbyen Giverny. I hans lomme ligger et postkort med Monets kendte ”Åkander", hvorpå der står: „Elleve år. Tillykke med fødselsdagen".

Tre kvinder er tilsyneladende blandet ind i mysteriet: Et ungt, kunstnerisk geni, en forførende landsbylærerinde og en gammel enke, der betragter landsbyens gang fra en mølle ved åen.

De tre deler en hemmelighed. Men hvad ved de om Jérôme Morvals død? Og har dødsfaldet forbindelse til Monets sagnomspundne maleri ”Sorte åkander", hvis eksistens aldrig er blevet bekræftet?

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur
Þýðandi:
Anders Juel Michelsen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-02-20
Lengd:
12Klst. 12Mín
ISBN:
9788772002842

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-02-20
ISBN:
9788772002965

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"