Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet Hljóðbrot

Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet

Prófa Storytel

Stieg Larssons arkiv: Nyckeln till Palmemordet

Höfundur:
Jan Stocklassa
Hljóðbók
Rafbók

I STIEG LARSSONS SPÅR MOT LÖSNINGEN AV PALMEMORDET

Tio år efter Milleniumförfattaren Stieg Larssons död öppnas hans arkiv för första gången. I tjugo flyttkartonger upptäcker journalisten och författaren Jan Stocklassa Stieg Larssons kartläggning av 1980-talets högerextremism och ett tidigare okänt projekt: en omfattande research av mordet på Olof Palme.

I dokument, brev, artiklar och fotografier finns nya ledtrådar. Via möten med utländska agenter och svenska mellanhänder leder spåren fram till det som varit omöjligt sedan skotten på Sveavägen för över tre decennier sedan en sannolik lösning på Palmemordet. Tack vare Stieg Larssons dokumentation kommer Jan Stocklassa en ny möjlig gärningsman på spåren, en misstänkt mördare som glidit polisen ur händerna

Stieg Larssons arkiv, som innehåller aldrig tidigare publicerade texter av Stieg Larsson, är en unik skildring av verkliga händelser.

Tungumál:
sænska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bokfabriken
Útgefið:
2018-11-05
Lengd:
12Klst. 40Mín
ISBN:
9789176297834

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokfabriken
Útgefið:
2018-11-05
ISBN:
9789176297810

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"