Styr på dyr Hljóðbrot

Styr på dyr

Prófa Storytel

Styr på dyr

Höfundur:
Sebastian Klein
Hljóðbók
Rafbók

I denne lydbog kan du høre historien om dengang, Sebastian Klein fik sin allerstørste forskrækkelse: efter en travl uge i Zoologisk Have havde han glædet sig til at slappe af. Men så banker det på døren, og dér står selveste Dronning Margrethe! De havde jo aftalt, at Sebastian skulle vise hende rundt i Zoologisk Have, og han har hverken ryddet op, rene underbukser eller styr på dyr!

Sebastian Klein (f. 1972) er kendt og elsket som naturformidler og tv-vært på DR. Han udviklede programmet ’Naturpatruljen’ sammen med Martin Keller og Ketil Teisin, og blev landskendt som Dr. Pjuskebusk. Han har siden medvirket i en lang række børneprogrammer på radio og tv, og har skrevet flere børnefagbøger om alverdens dyr.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-11-08
Lengd:
20Mín
ISBN:
9788711935088

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2017-08-31
ISBN:
9788711781753

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"