Ta mig tillbaka Hljóðbrot

Ta mig tillbaka

Prófa Storytel

Ta mig tillbaka

Höfundur:
B.A. Paris
Hljóðbók
Rafbók

Finn och Layla är unga, förälskade och på semester. De kör på motorvägen när Finn bestämmer sig för att stanna på en rastplats och gå på toaletten. Han hoppar ur bilen, låser dörren efter sig och gå in. När han kommer tillbaka är Layla borta och hon syns aldrig mer till. Det var den historien Finn berättade för polisen. Men det är inte hela historien.

Tio år senare är Finn förlovad med Laylas syster Ellen. Deras gemensamma sorg över det som hände Layla har fört dem samman, och nu tänker de fortsätta ihop. Men Layla ligger ändå alltid mellan dem, mer än någonsin nu när de ska gifta sig.

Och sedan, en kort tid före bröllopet, får Finn ett telefonsamtal. Någon från hans förflutna har sett Layla mitt på ljusan dag. Efter det inträffar även andra märkliga händelser: försvunna föremål från Laylas förflutna dyker upp runt Finns och Ellens hus. Det kommer e-brev från främlingar som verkar veta för mycket. Hemliga meddelanden, ledtrådar, varningar. Om Layla lever och är Finn på spåren. vad vill hon? Och hur mycket vet hon?

"Vi befinner oss i spänningslitteraturens guldålder nu, tack vare fantastiska böcker som Ta mig tillbaka."
Lee Child

"En ny och beroendeframkallande stämma inom spänningslitteraturen."
Sophie Hannah

"Efter detta kraftprov i den psykologiska spänningens marker kommer läsaren attifrågasätta allting."
Good Morning America

"Den som älskar intelligent psykologisk spänning kommer att fåsitt lystmäte."
Publishers Weekly

"Boken är så ruggigt stark att jag blir svettig! "
Agneta Norrgård, SVT Go’kväll (Bakom stängda dörrar)

Bästsäljande författaren B. A. Paris växte upp i England men har bott i Frankrike under största delen av sitt liv. Bakom stängda dörrar är hennes debutroman, och den har sålt i över 1 miljon exemplar.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Spennusögur
Titill á frummáli:
Bring me Back
Þýðandi:
Ylva Spångberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2019-07-02
Lengd:
8Klst. 33Mín
ISBN:
9788742800522

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2019-07-02
ISBN:
9788742800515

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"