Tog tidligt af sted, tog hunden med Hljóðbrot

Tog tidligt af sted, tog hunden med

Tog tidligt af sted, tog hunden med

Höfundur:
Kate Atkinson
Hljóðbók
Rafbók

Da sikkerhedschef Tracy Waterhouse overværer en kvindelig misbruger forumlempe sin lille datter på det groveste, reagerer hun instinktivt, og før hun ved af det, er hun kidnapper med ét stk. pigebarn under armen. Noget tilsvarende sker for romanens hovedperson, den semipensionerede privatdetektiv Jackson Brodie, som efter at være vidne til et voldeligt overgreb mod en hund i en park pludselig og helt ufrivilligt får den firbenede på slæb. Han turer rundt på hjemegnen Yorkshire på jagt efter sin forsvundne hustru samtidig med, at han er på en specialopgave, der tvinger ham til at rode op i en ung kvindes belastede fortid som adoptivbarn. Nutidshistoriens begivenheder hvirvles sammen med et mere end 30 år gammelt og hidtil hemmeligholdt mord på en prostitueret.

Som altid hos Kate Atkinson viser fortiden sig ikke at være helt forbi, og gamle synder forbliver ikke ustraffede.

Med sine tre seneste romaner Familiehistorier, En god gerning og Hvornår kommer der en god nyhed? har Kate Atkinson udfordret spændingsgenren og tilført den sit meget personlige præg. Romanerne er blevet filmatiseret af BBC til en tv-serie i seks dele.

"Aldeles fremragende ny Kate Atkinson-thriller om forsvundne børn og stakkels kvinder."
- Politiken

"Kate Atkinsons velskrevne roman evner på en og samme tid at beskrive det moderne menneskes grundvilkår og samtidig fanger hun læseren i en super spændende kriminalhistorie"
- Litterartursiden

Tungumál:
danska
Flokkur:
Spennusögur
Þýðandi:
Vibeke Houstrup

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2012-04-30
Lengd:
15Klst. 24Mín
ISBN:
9788711393444

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2011-09-20
ISBN:
9788711407011

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"