Tom och andra historier...

Tom och andra historier...

Tom och andra historier...

Höfundur:
Anna Wahlenberg
Rafbók

Tom är en norrlandsspets som växer upp på en gård där han är oönskad. Det enda som håller honom vid liv är att barnen tjatar på de vuxna att man inte ska avliva honom.

En liten mystisk person kommer in mitt under ett kyrkoförhör. Den krumma gestalten kallas för den lilla grå och den bär på en egendomlig hemlighet.

En årlig marknad inleds som vanligt med höga förväntningar. Men saker visar sig snart ta en annorlunda och ganska konstig vändning.

Detta är svenska sagor av klassiskt snitt: magiska, mystiska och djupt märkliga.

Anna Wallenberg (1858-1933) var en svensk författare, dramatiker och sagoberättare. Hon är framför allt berömd för att ha moderniserat den svenska sagotraditionen genom att införa vardagliga element i klassiska sagor.

Tungumál:
sænska

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2019-01-28
ISBN:
9788726067095

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"