Uhyret i Essex Hljóðbrot

Uhyret i Essex

Uhyret i Essex

Höfundur:
Sarah Perry
Lesari:
Iben Haaest
Hljóðbók
Rafbók

London 1893. Da Cora Seabornes kontrollerende mand dør, rejser hun med lige dele sorg og lettelse fra hovedstaden til kystbyen Aldwinter i Essex sammen med sin søn Francis. I den lille by går der rygter om, at en mytisk søslange, der efter sigende skulle have taget menneskeliv for 300 år siden, er set igen ud for kysten og er skyld i en ung mands død. Cora er meget interesseret i naturvidenskab og er sikker på, at hun kan finde en naturlig forklaring. Måske er der tale om en uopdaget dyreart? I sin søgen efter svar møder hun den lokale sognepræst William Ransome, som anser de paniske rygter om søslangen som en afledning fra Guds ord. Mens Cora foretager sin egen undersøgelse, og William forsøger at berolige sine sognebørn, udvikler de to et forhold, og selv om de ikke kan blive enige om noget som helst, ender de med at påvirke hinanden på måder, som overrasker dem begge.

"En af årtiets mest uforglemmelige historiske romaner." – Sunday Times

"Ambitiøs ... frodig og fantastisk." - New York Times

"Uimodståelig debutroman." - Washington Post

Sarah Perry (f. 1979) er britisk forfatter. Hun er født i Essex, har en ph.d. i creative writing og bor i Norwich. Uhyret fra Essex er hendes første bog på dansk.rn

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur
Þýðandi:
Vibeke Houstrup

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-05-04
Lengd:
14Klst. 32Mín
ISBN:
9788726021837

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-12-28
ISBN:
9788711906989

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"