Væddeløber Hljóðbrot

Væddeløber

Prófa Storytel

Væddeløber

Höfundur:
Matti Breschel
Hljóðbók
Rafbók

Matti Breschel er en af Danmarks mest vindende cykelryttere. Han kørte i knap 15 år på landevejene. Det var et vildt ridt med succes, skuffelser, styrt, svære perioder og sjove stunder.
I "Væddeløber" fortæller Matti Breschel medrivende om livet som cykelstjerne og åbent om det specielle forhold til faren, der hjalp ham i en grad, så det kom til sammenstød mellem dem. Han skriver, som han kørte: på en følelse og fandenivoldsk. Det er en personlig og anderledes beretning om cykelsporten.

Matti Breschel (f. 1984) slog igennem på Bjarne Riis’ storhold i 00’erne og vandt blandt meget andet en etape i Vuelta a España og semiklassikeren Dwars door Vlaanderen. I 2019 stoppede han sin karriere, og han er nu sportsdirektør for EF Education-Nippo.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Ævisögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2021-11-05
Lengd:
7Klst. 4Mín
ISBN:
9788728018484

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2021-08-31
ISBN:
9788727001135

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"