978 umsagnir
4.03
Seríur
Hluti 1 af 2
Tungumál
danska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
9Klst. 34Mín

Velkommen til Flanagans

Höfundur: Åsa Hellberg Lesari: Ellen Hillingsø Hljóðbók og Rafbók

London 1960. På Hotel Flanagans tager man imod gæster fra jetsettet og adelen, og hoteldirektør Linda Lansing er kendt for at holde overdådige fester. Men i virkeligheden trives Linda ikke i rollen som hotelejer. Hun er opvokset i Fjällbacka i Sverige og har arvet Flanagans efter sin engelske far. Selv om hun efterhånden har været i branchen i ti år, er udfordringerne mange, især som kvindelig chef. Dertil kommer, at hendes egne fætre vil gøre alt for at ødelægge hendes succes.

Da Linda står over for ny modgang, må hun gøre op med sig selv, hvor langt hun vil gå for at holde sin fars livsværk på egne hænder. Er hun lykkelig? Er det overhovedet det hele værd?

"Velkommen til Flanagans" er første bog i en ny storslået romantrilogi med masser af drama, intriger og kærlighed.

Åsa Hellberg (f. 1962) bor i Farsta, Stockholm, og har skrevet i alt 13 bøger. Hun er en af Sveriges store bestsellerforfattere, og samlet set har hendes bøger solgt næsten en million eksemplarer. Hun skriver feel-good- og kærlighedsromaner, bl.a. den succesfulde serie om Sonja, der også er udkommet på dansk. "Velkommen til Flanagans" er første bog i en ny trilogi om hotellet Flanagans.

© 2020 Lindhardt og Ringhof (Hljóðbók) ISBN: 9788726545203 © 2020 Lindhardt og Ringhof (Rafbók) ISBN: 9788711983836 Þýðandi: Nete Harsberg, Betty Frank Simonsen

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...