Yinyoga - Meditation Hljóðbrot

Yinyoga - Meditation

Prófa Storytel

Yinyoga - Meditation

Höfundur:
Johanna Wickström
Hljóðbók

Träna genom att vila!

I det här avsnittet får kroppen och sinnet slappna av på djupet genom guidad mindfulnessmeditation. Meditationen passar bra för sig själv eller i kombination med något av de andra passen i ljudboksserien Yinyoga.

Målet med mindfulness är din utveckling och att du lär dig välja vad du vill lägga din uppmärksamhet och energi på varje dag. Forskning visar att mindfulnessmeditation har en lång rad positiva mentala effekter. Meditationen stärker din koncentration, självkänsla, självinsikt, hjälper dig att bli av med stress, ångest, oro, nedstämdhet och sömnlöshet, bara för att nämna ett par exempel.
*
Johanna Wickström är yogainstruktör och författare till boken Yinyoga Mindre stress och en friskare kropp. Närvaroträning och mindfulness är en viktig del i hennes yinyoga.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Sjálfsrækt
Seríur:
Yin Yoga: 10

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Tiden
Útgefið:
2019-06-11
Lengd:
24Mín
ISBN:
9789151501291

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"