Guds navn er barmhjertighed - Andrea Tornielli, Pave Frans

Guds navn er barmhjertighed

Guds navn er barmhjertighed

0 0 5 Höfundur: Andrea Tornielli, Pave Frans
Rafbók.
Med pave Frans har verden fået en åndelig leder, hvis position, karisma og indflydelse når langt ud over det snævert kirkelige. Paven har udråbt 2016 til Barmhjertighedens jubelår i håb om at nå ud til alle mennesker, der søger en mening med livet og savner tiltro til fremtiden.

I en samtale med Vatikan-ekspert Andrea Tornielli tager paven afsæt i emnet barmhjertighed. Det er pavens inderlige ønske at nå ud til alle de sjæle, der søger efter en mening med livet, vil fred og forsoning og ønsker lindring af deres fysiske og åndelige sår. Paven afviser hverken de etiske eller teologiske problemstillinger, men insisterer på, at kirken ikke må udelukke nogen. Dens opgave er tværtimod at få folk til at åbne sig og dermed få dem til at føle sig ansvarlige. Barmhjertighed og tilgivelse er en gave, man kan tage imod – men også give til andre.

Politisk set appellerer paven til, at magthaverne betragter barmhjertighed som et redskab til at turde konfrontere sig med denne verdens udfordringer. Verden har brug for optimisme og visioner. Verden har brug for menneskelighed.

Pave Frans er født i Buenos Aires 17. december 1936 og har siden 13. marts 2013 været Roms biskop og den romersk katolske kirkes 266. pave. Andrea Tornielli er ekspert i Vatikanet, journalist ved det italienske dagblad La Stampa og redaktør af avisens internetportal Vatican Insider.
Tungumál: danska Flokkur: Andleg málefni Þýðandi: Lorens Juul Madsen

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Kristeligt Dagblads Forlag
Útgefið: 2016-02-17
ISBN: 9788774672920
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga