40 ting du skal vide om din fødsel: Alt det der (i virkeligheden) er vigtigt Hljóðbrot

40 ting du skal vide om din fødsel: Alt det der (i virkeligheden) er vigtigt

40 ting du skal vide om din fødsel: Alt det der (i virkeligheden) er vigtigt

Höfundur:
Cana Buttenschøn
Hljóðbók
Rafbók

Det gør hulens ondt, det er hårdt, og det kræver for de fleste rigtigt meget arbejde at føde. Alligevel kan det blive en fantastisk oplevelse - uanset om du føder derhjemme, i bilen, ved akut kejsersnit eller i et badekar på en fødestue.

Denne bog er din loyale fødselshjælper fra allerførste ve, og indtil du holder baby i dine arme.

Blogger og jordemoder Cana Buttenschøn hjælper dig med vanlig humor og ærlighed gennem de trængsler, glæder og småvanvittige øjeblikke og situationer, der typisk opstår under en fødsel, imens hun fortæller dig, at du kan. For du kan godt!

Cana Buttenschøn er mor til to, blogger, jordemoder og forfatter til bestsellerne "40 uger inden" og "40 uger efter" om livet som henholdsvis gravid og nybagt mor. "40 ting du skal vide om din fødsel" er tredje bog i serien, og denne gang handler det om fødsler.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-10-24
Lengd:
5Klst. 37Mín
ISBN:
9788770366625

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-10-24
ISBN:
9788770366861

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"