Det værste til sidst - Anne Hjælmsø

Det værste til sidst

Höfundur: Anne Hjælmsø
Lesari: Randi Winther
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
Prófa Storytel

Det værste til sidst

Höfundur: Anne Hjælmsø
Lesari: Randi Winther
Snið: Sem hljóðbók & Sem rafbók
3Klst. 36Mín
danska
4,18
Rosa gemmer på en æske fuld af stjålne piller. Storcharmøren Einars tricks preller af på de smukke kvinder – eller gør de? Et ægtepar forsøger at forberede sig på det, ingen af dem kan lide at sige højt: at en af dem snart bliver nødt til at fortsætte alene.

Hvordan føles det, når kroppen er slidt op, demensen presser på, men sanser og drifter stadig er intakte? Og hvad stiller man op som pårørende til et menneske, der mistrives på plejehjemmet, men ikke har kræfter til at tage kampen op mod personalet?

Det værste til sidst er noveller fra livets sidste fase. Umenneskelige fortællinger med menneskene i fokus. Et stille råb om hjælp, inden tiden rinder ud.

Anne Hjælmsø (f. 1949) er en dansk forfatter og foredragdsholder, der ligeledes har en baggrund som blandt andet bioanalytiker og erhvervsøkonom og certificeret yachtskipper.

Anne Hjælmsøs forfatterskab består af romaner, noveller, essays og digte samt kronikker og indlæg i tidsskrifter og antologier. Temaerne spænder vidt, men kredser ofte om de eksistentielle vilkår, der klæber sig til dét at være et menneske.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefið: 2016-01-15
ISBN: 9788711523391
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefið: 2016-05-05
ISBN: 9788711510179
3Klst. 36Mín
danska
4,18
Flokkur: Smásögur

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga