44 kapitler om 4 mænd Hljóðbrot

44 kapitler om 4 mænd

44 kapitler om 4 mænd

Höfundur:
B.B. Easton
Hljóðbók
Rafbók

”Skolepsykologer bør ikke skrive bøger om sex. Det ville blive regnet for ’uetisk’ og som ’fyringsgrundlag’. Men heldigvis for jer har etik aldrig været min stærke side.”

Efter en vild ungdom med en række af højst upassende og utilpassede kærester, har BB endelig slået sig ned med den retlinede revisor Ken, der på visse punkter minder om Barbie-figuren af samme navn: utrolig smuk, men umeddelsom. BB og Ken er for så vidt lykkelige sammen, men deres sexliv er omtrent lige så spændende som et kosteskab, og BB savner den uhæmmede lidenskab, hun før har oplevet.

I et anfald af frustration begynder hun at beskrive sin ungdoms heftige sex-kapader i sin hemmelige dagbog, og da Ken pludselig reagerer på det, der står i den, går det op for BB, at han læser med. Og at hun måske kan bruge dagbogen som et snedigt værktøj til at dirigere Ken i en langt mere tilfredsstillende retning ...

Tungumál:
danska
Flokkur:
Rómantík
Titill á frummáli:
44 Chapters About 4 Men
Þýðandi:
Sarah von Essen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2021-06-16
Lengd:
7Klst. 8Mín
ISBN:
9788772384337

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2021-06-16
ISBN:
9788772384696

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"