Et studie i rødt. En Sherlock Holmes krimi. - Sir Arthur Conan Doyle

Et studie i rødt. En Sherlock Holmes krimi.

Et studie i rødt. En Sherlock Holmes krimi.

3,29 7 5 Höfundur: Sir Arthur Conan Doyle
Rafbók.
Ny oversættelse af den berømte klassiker.
Krimi. Aktuel og komplet Sherlock Holmes på dansk

Arthur Conan Doyles historier om den elskede, arrogante og knivskarpe detektiv Sherlock Holmes er i seks årtier udkommet på dansk i ukomplette og ufuldendte oversættelser med op til seks forskellige oversættere inden for samme udgave.

Nu er tiden inde til at give værkerne den opmærksomhed og respekt, de fortjener. Det er detektivgenrens oprindelse, det er kulturhistoriens mest berømte makkerpar, det er verdens mest filmatiserede historier.

Vores generation kender nok Sherlock Holmes bedst, som han personificeres distingveret og lunefuldt af Jeremy Brett i den klassiske serie fra Granada Television. De sidste par år har Guy Ritchie filmatiseret Sherlock Holmes og A Game of Shadows med Robert Downey Jr. som en vild, frygtløs og meget fysisk Holmes assisteret af Jude Law som Dr. Watson.

Endelig udkommer Sir Arthur Conan Doyles 4 romaner og 56 noveller om Sherlock Holmes i én samlet, oversættelse og i deres oprindelige rækkefølge med de originale illustrationer. Nu kan man læse historierne, som de var tænkt fra forfatteren – på et sprudlende friskt dansk.

Første bind – Et studie i rødt – udkommer den 25. maj 2012, 125 år efter at verden første gang blev præsenteret for Holmes. De følgende otte bind i serien vil udkomme løbende.

Nyttige hints:

Med Rosenkilde & Bahnhofs nye serie, Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave, får vi langt om længe én samlet oversættelse af sir Arthur Conan Doyles fire romaner og 56 noveller om Sherlock Holmes i deres oprindelige rækkefølge. Det er en begivenhed. Og at første bind – Et studie i rødt – udkommer, præcis 125 år efter at Beeton’s Christmas Annual præsenterede verden for Holmes, er en særlig glæde.
– Sven Ranild, oversætter og medlem af Sherlock Holmes Klubben i Danmark

Når man har udelukket det umulige, må det, der er tilbage, hvor usandsynligt det end måtte forekomme, være sandheden.
– Sherlock Holmes, De fires tegn

Benedict Cumberbatch blev efter første sæson af Sherlock nomineret til en BAFTA Award, en National Television Award og en TV Choice Award for sit skuespil. Et studie I rødt fik en Peabody Award i 2011 og var nomineret til 4 Emmy’er.
Tungumál: danska Flokkur: Glæpasögur Þýðandi: Mette Wigh Tvermoes

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: Rosenkilde & Bahnhof
Útgefið: 2012-08-22
ISBN: 9788771280937
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga