For tæt på solen - Paula McLain

For tæt på solen

Höfundur: Paula McLain
Lesari: Lise Ravn
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

For tæt på solen

Höfundur: Paula McLain
Lesari: Lise Ravn
Snið: Hljóðbók & Rafbók
11Klst. 45Mín
danska
3,97
Historisk roman om den britiske eventyrerske og flyvepioner Beryl Markhams liv (1902–86) og hendes møde med Karen Blixen i Afrika.

FIRE ÅR GAMMEL FLYTTER BERYL MARKHAM til Kenya med sin familie for at søge lykken. Drømmen brister, familien går i opløsning, og Beryl vokser op med sin far og de lokale stammefolk, indtil skæbnesvangre begivenheder tvinger hende hjemmefra. Hun ender i et ustabilt ægteskab, får job som hestetræner og baner sig vej ind i kredsen af europæiske bohemer og aristokrater i den britiske koloni. Her møder hun den danske forfatter in spe Karen Blixen og hendes elsker Denys Finch Hatton.

Det bliver begyndelsen på et venskab mellem den gådefulde og livskloge Karen, den uudgrundelige Finch Hatton og Beryl, der lever som en paria og ikke kan finde sig til rette i rollen som hustru, mor og kvinde.

Men det bliver også mødet med en kærlighed, som ændrer alt.

FOR TÆT PÅ SOLEN er en stærk fortælling om en frihedselskende kvinde, der brød med tidens normer og forestillinger. Om at forfølge sin passion og om nødvendigheden af at mærke luften under vingerne, selvom det kan koste dyrt.
Þýðandi: Karen Fastrup
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2017-07-04
ISBN: 9788771809169
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2016-10-06
ISBN: 9788771594133

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga