Troen giver mening - Daniel Øhrstrøm, Henrik Winther

Troen giver mening

Troen giver mening

5 2 5 Höfundur: Daniel Øhrstrøm, Henrik Winther
Rafbók.
"Da jeg var teenager, var der en, som gav mig en sætning, der har siddet i mig siden: "Jesus har kun dine øjne at se med." Marianne Jelved

Når man spørger til et andet menneskes tro, åbner man ikke alene dets tanker om livet, døden, kirken og Gud, man åbner hele dets sjæleliv. Man kommer derind, hvor det handler om at finde og skabe mening med livet. Troen giver mening handler om modet til at tro i en tid, hvor naturvidenskab er den højeste kundskab, og hvor logik er sandhed. Hvordan kan det moderne, veluddannede menneske tro på en næsten 2000 år gammel historie om Guds søn, der kom til verden for at forsone sig med sit skaberværk?

Gennem samtaler med tyve danske personligheder giver bogen en række spændende og vedkommende bud på trosbekendelser af i dag. Blandt de medvirkende er Marianne Jelved, Søren Ulrik Thomsen, Jørn Henrik Petersen, Sørine Godtfredsen og mange flere.

Alle har de – deres forskelle til trods – én ting til fælles: Troen har flyttet deres syn på dem selv og den verden, de lever i. Troen har givet dem mening.
Tungumál: danska Flokkur: Andleg málefni Þýðandi:

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi: People's
Útgefið: 2014-03-12
ISBN: 9788771590524
Umsagnir

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga