Adam i Paradis Hljóðbrot

Adam i Paradis

Prófa Storytel

Adam i Paradis

Hljóðbók
Rafbók

Året er 1913. København har netop lagt scene til flere store retsforfølgelser af homoseksuelle. Og netop hér – 70 år gammel og på højden af sin karriere – maler Kristian Zahrtmann billedet "Adam i Paradis". Et portræt af det første menneske, der emmer af begær og erotik. Hvad gemmer der sig bag dette maleri?
"Adam i Paradis" er en roman, der med inspiration fra den historiske maler Kristian Zahrtmanns kunst og tid beskriver et menneske, som levede sit liv i kraftige komplementærfarver og paradokser.

Rakel Haslund-Gjerrild (f. 1988) debuterede i 2016 med novellesamlingen "Øer". I 2020 udgav hun romanen "Alle himlens fugle", en postapokalyptisk fortælling om det sidste menneskes sidste dage. I den historiske roman "Adam i Paradis" henter hun inspiration fra den danske kunstmaler Kristian Zahrtmanns liv og tid. Det er hendes tredje skønlitterære bog.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2021-05-14
Lengd:
5Klst. 36Mín
ISBN:
9788726805048

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2021-05-05
ISBN:
9788711987018

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"