Carlsens godnathistorier Hljóðbrot

Carlsens godnathistorier

Prófa Storytel

Carlsens godnathistorier

Hljóðbók

God stemning og masser af hyggelig underholdning. "Carlsens godnathistorier" indeholder velkendte eventyr og populære nyklassikere – alle velegnede til at lytte til inden sengetid.

H.C. Andersen: Fyrtøjet
Brødrene Grimm: Rødhætte
Per Sanderhage: Rasmus Klump og tudeprinsen
Jan Mogensen: Victor Banan
Kim Fupz Aakeson: Meget mærkelig morgen
Kim Fupz Aakeson: De grimme børn

Den selvlærte illustrator og forfatter Jan Mogensen debuterede i 1981 med billedbogen "Har du sovet godt, Bamse?", og har siden da illustreret en lang række klassikere fra H. C. Andersen til Bjarne Reuter.
Han er også kendt for Pixi-samlinger som "Pixi Alfabetet" (2011) og "Pixi julekalender" (2012).

Jan Mogensen modtog i 1982 Burg-Wissem prisen for sin debutbog, og har senere modtaget Kulturministeriets Illustratorpris i 1985, Kulturministeriets Initiativpræmie i 1986 og 1988, samt Fortællefantordenen i 2001.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2018-10-15
Lengd:
1Klst. 4Mín
ISBN:
9788726094367

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"