Dilemmat Hljóðbrot

Dilemmat

Prófa Storytel

Dilemmat

Höfundur:
B.A. Paris
Hljóðbók
Rafbók

Det är Livias födelsedag, och hon har sitt livs stora fest för att kompensera för det bröllop hon inte fick. Alla hon älskar kommer att vara där utom hennes dotter Marnie, som pluggar utomlands. Men trots att Livia älskar Marnie är hon i hemlighet glad att dottern inte kommer till festen. Det är något hon måste berätta för sin man Adam om Marnie, men hon väntar tills festen är över så att de kan få den här sista lyckliga stunden.

Adam vill att allt ska vara perfekt för Livias skull, så han har i hemlighet ordnat så att Marnie kan komma hem och överraska henne på födelsedagen. Under dagen får han en fasansfull nyhet. Han måste berätta för Livia, för hur ska han kunna låta festen äga rum med tanke på det han vet? Men Livia är så lycklig och så upprymd – och snart ska gästerna komma.

Dilemmat – hur långt skulle du gå för att ge någon du älskar ett par sista timmars lycka?

”Smart, vanebildande och oväntad, jag kunde inte sova förrän jag hade fått veta sanningen … Vändningarna golvade mig! Fullständigt fängslande från början till slut”
Claire Douglas

”En ny och beroendeframkallande stämma inom spänningslitteraturen”
Sophie Hannah

”En berättelse om mörka hemligheter, med mysterier och spänning som byggs upp till ett fantastiskt oväntat slut. Jag slukade den – jag kunde inte vända blad fort nog”
Mel Sherratt

”Utmanar våra förväntningar på hela genren psykologisk thriller”
The Guardian

”Enastående thriller i Hitchcocks anda”
Publishers Weekly

B. A. Paris är författare till de internationella bästsäljarna Bakom stängda dörrar, Sammanbrott och Ta mig tillbaka. Hennes böcker har snart sålt i 1,5 miljoner exemplar enbart i Storbritannien, och hon ligger på New York Times bästsäljarlistor liksom på Amazons och iBooks. Hennes böcker har sålt i 38 länder runtom i världen. Efter att i många år ha bott i Frankrike har hon nyligen flyttat hem till England. Hon har fem döttrar.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Spennusögur
Titill á frummáli:
The Dilemma
Þýðandi:
Ylva Spångberg

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2020-04-08
Lengd:
9Klst. 8Mín
ISBN:
9788742801598

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Jentas SE
Útgefið:
2020-04-08
ISBN:
9788742801581

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"