6128 Umsagnir
3.77
Tungumál
sænska
Flokkur
Skáldsögur
Lengd
9Klst. 25Mín

En storm i juletid

Höfundur: Camilla Davidsson Lesari: Gunilla Leining Hljóðbók og Rafbók

Camilla Davidsson är äntligen tillbaka med en snöglittrande feelgoodpärla om att våga börja leva igen!

Första advent står för dörren och hela Stockholm förbereder sig för den stundande högtiden. Vanligtvis älskar Alice allt gnistrande pynt och alla ljusdekorationer, men inte i år. Hon har svårt att komma över det stora svek hon utsattes för julen innan och har dragit sig undan i en liten andrahandslägenhet på Mariaberget på Södermalm.

För att hanka sig fram hjälper hon aspirerande författare med deras bokmanus, fjärran från den lysande framtid hon en gång varit spådd. När Alice kontaktas av Samuel Engman, en omtalad deckarförfattare, angående hans nya manus, tackar Alice mot sin vilja ja till uppdraget, eftersom bankkontot är tomt. Samarbetet går trögt till en början, och till råga på allt blir Alice hela tiden störd av den lilla flickan Poppy och av katten Confucius, vars excentriska ägarinna gör allt för att locka ut Alice ur ensamheten.

I takt med att julen närmar sig mjuknar Alice, men klarar hon att lägga förra vinterns svek åt sidan och börja lita på människor igen?

En storm i juletid utspelar sig på Söders höjder och i den gnistrande fjällvärlden, och innehåller spår av romantik, svek, julmys och författardrömmar.

© 2021 Printz Publishing (Hljóðbók) ISBN: 9789177714569 © 2021 Printz Publishing (Rafbók) ISBN: 9789177714552

Skoða meira af