Fem uger i ballon Hljóðbrot

Fem uger i ballon

Fem uger i ballon

Höfundur:
Jules Verne
Lesari:
Torben Thune
Hljóðbók
Rafbók

"Fem uger i ballon" er en spændende beretning om dr. Samuel Fergusson, hans tjener Joe og jægeren Dick Kennedys farefulde færd i luftballon fra Zanzibar på Afrikas østkyst. Rejsen går over Victoriasøen, Nilens kilder, Tchadsøen og Timbuktu til Gouina-vandfaldene i det nuværende Mali.

Turen over det hemmelighedsfulde Afrika er fyldt med farer, og undervejs kommer de tre mænd ud for angreb fra vilde dyr og lokale stammer, vulkanudbrud og en af kontinentets største dræbere, tørsten.

"Fem uger i ballon" var Jules Vernes første store succes, der slog hans navn fast som en af 1800-tallets største forfattere.

"Fem uger i ballon" er skrevet i 1863 med datidens sprogbrug og menneskesyn.

slx

Den franske forfatter Jules Verne (1828-1905) er ofte blevet kaldt science fiction-romanens forgænger. I sine romaner lod han sig inspirere af den moderne videnskabs landvindinger og nyeste fremskridt, og dette resulterede i bøger om rumfart, undervandsbåde og andre teknologiske bedrifter, der først lod sig realisere i virkeligheden flere årtier senere. Jules Vernes er en af de mest oversatte forfattere i hele verden, og hans romaner henvender sig til børn såvel som voksne.

Tungumál:
danska
Þýðandi:
Ant. Richard Kaufmann

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Rosenkilde
Útgefið:
2017-11-01
Lengd:
8Klst. 7Mín
ISBN:
9788711860359

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2014-11-07
ISBN:
9788711349731

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"