Forstå fremtiden: (Ny udgave) Hljóðbrot

Forstå fremtiden: (Ny udgave)

Forstå fremtiden: (Ny udgave)

Hljóðbók
Rafbók

Opdateret udgave

Mere end nogensinde er det den teknologiske udvikling, der skaber fundamentet for forandringer i vores verden.

Vi har gennem de sidste mange år vænnet os til, at digitaliseringen udvikler sig voldsomt hurtigt. Det nye er, at bioteknologi, robotter, kunstig intelligens og meget mere også er blevet digitalt og kommer til at accelerere på samme måde, som informationsteknologi har gjort det de sidste 50 år – eksponentielt.

Forstå fremtiden fortæller, hvordan teknologier som bioteknologi, robotter og kunstig intelligens udvikler sig og præsenterer en metode til at forstå og udnytte den teknologiske udvikling. En udvikling, som ikke bare er hurtig. Den er eksponentielt voksende.

Tungumál:
danska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-04-03
Lengd:
3Klst.
ISBN:
9788772004686

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2018-03-08
ISBN:
9788772005782

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"