Frygtens marked

Frygtens marked

Frygtens marked

Höfundur:
Helen MacInnes
Rafbók

Den amerikanske efterretningsofficer Robert Renwick står bag Interintell,
som bekæmper international terrorisme. Han har håndplukket medarbejdere, som han mener at kunne stole på.
Han bliver kontaktet af en person, som har oplysninger til ham om en terrorist, han tidligere har fået bag lås og slå, men som nu er på fri fod igen. Samtidig kan kontakten afsløre, at der findes en dødsliste med navnet Robert Renwick på. Fordi Interintell interesserer sig lidt for meget for et firma, der er involveret i illegal våbenhandel.
Truet på sit liv går Robert Renwick ind i en hæsblæsende jagt på en farlig terrorist og de bagmænd, der spinder guld på at forsyne både venstre- og højreorienterede med dødbringende våben. Men nogen har lækket oplysninger til fjenden.
Forfatteren Helen MacInnes viser igen sit talent for nervepirrende handling, troværdige personskildringer og beskrivelse af de lokalmiljøer,
handlingen foregår i.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur
Þýðandi:
Finn Andersen

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Rosenkilde & Bahnhof
Útgefið:
2015-01-20
ISBN:
9788771289572

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"