Glædelig jul, Peter Pedal Hljóðbrot

Glædelig jul, Peter Pedal

Glædelig jul, Peter Pedal

Höfundur:
H.A. Rey
Hljóðbók
Rafbók

Det er jul, og Peter Pedal glæder sig til at skulle ud og vælge juletræ sammen med manden med den gule hat. Men den nysgerrige lille abe får sig en overraskelse, da hans yndlingstræ bliver båret væk ... med Peter skjult imellem grenene! Hvor ender han mon henne? Og hvilket juleeventyr venter ham dér?

I flere årtier har den lille, nysgerrige abe, Peter Pedal, begejstret børn og vakt lykke verden over - ikke mindst i USA, hvor han blev 'født' og er kendt som Curious George.

H.A. Rey (1898-1977) var en tysk forfatter og illustrator bosat i USA. Sammen med sin hustru, Margret Rey, skabte han de klassiske historier om Peter Pedal.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2018-11-14
Lengd:
5Mín
ISBN:
9788726067255

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-09-24
ISBN:
9788726067675

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"