Gletsjer Hljóðbrot

Gletsjer

Gletsjer

Hljóðbók
Rafbók

En pandemi har ramt verden, og halvdelen af jordens ​​befolkning er død. Virussen muterer hele tiden, og det er umuligt at udvikle en vaccine. At være tæt på et andet menneske er at risikere livet.

På et luksushotel i det centrale Stockholm kan rige mennesker søge ly fra den ydre verdens forfald. Hotellet har strenge regler, så gæsterne ikke tilfældigt mødes.

Anna har været på hotellet i over to måneder, da Erik flytter ind, og de to mødes ved et uheld i køkkenet. Mens omverdenen går mere og mere i opløsning, prøver Anna og Erik at beholde deres forstand ved at kommunikere via walkie talkies. I processen bliver de dybt forelsket, men hvordan kan kærlighed overleve i en verden, der falder fra hinanden?

Gletsjer er en kærlighedshistorie baseret på filmen ’Glacier’ udgivet i april 2021. Bestsellerforfatter Camilla Läckberg er kendt for serierne om Erika Falk og Faye, og hendes bøger er blevet oversat til over 60 sprog. Alexander Karim er medforfatter på Gletsjer og spiller også den mandlige hovedrolle i filmen.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
Glaciär
Þýðandi:
Louise Ardenfelt Ravnild

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-06-15
Lengd:
4Klst. 37Mín
ISBN:
9789180240314

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Storytel Original
Útgefið:
2021-06-15
ISBN:
9789180240321

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"