I Danmark er jeg født

I Danmark er jeg født

I Danmark er jeg født

Höfundur:
Oluf Johansen
Rafbók

Oluf Johansen, der emigrerede til Argentina i 1920, rejser i 1939 en tur hjem til Danmark for at besøge familie og gamle venner. Krigen i Europa er allerede brudt ud, men endnu ved ingen, hvilken skæbne der venter Danmark og danskerne. Oluf Johansen fortæller i denne bog om sin barndom og ungdom i Danmark, om besættelsen den 9. april 1940 og om rejsen tilbage til Argentina gennem et krigshærget Europa og over Atlanten.

Værket er udgivet som et historisk dokument med samtidens sprogbrug og menneskeopfattelse.

Oluf Johansen (1890-1944) var en dansk forfatter. Som 30-årig emigrerede han til Argentina for at tage hul på et nyt liv i det store land. Han debuterede som forfatter i 1934 med erindringsbogen "Nybygger".

Tungumál:
danska
Flokkur:
Ævisögur

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
SAGA Egmont
Útgefið:
2020-04-10
ISBN:
9788726070712

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"