I smittens tid: Vidnesbyrd fra pandemiens frontlinje Hljóðbrot

I smittens tid: Vidnesbyrd fra pandemiens frontlinje

Prófa Storytel

I smittens tid: Vidnesbyrd fra pandemiens frontlinje

Höfundur:
Paolo Giordano
Hljóðbók
Rafbók

Bogen, som har hjulpet verden til at forstå pandemien.
Delt mere end 5 millioner gange. Bestseller i bl.a. Sverige og Norge.
Solgt til over 30 lande. For ALLE læsere fra 15 til 110 år.

Den italienske bestsellerforfatter og fysiker Paolo Giordano har fra sin karantæne i Rom skrevet det, som nu regnes for den mest indflydelsesrige bog om coronapandemien. Og bogen er den titel om corona, som har solgt mest i Europa.
I et krystalklart og smukt sprog bruger Giordano matematikken til at ordne og forstå de mange forvirrende begreber, som kastes gennem medierne dagligt.
Pandemiens natur forklares på enkleste vis, og Giordano viser, hvad vi kan gøre nu - og i fremtiden så vi undgår en ny krise.Ved at udvide begrebet om smitte til også at handle om klimaforandringer og fake news viser Giordano ikke bare, hvorfor coronakrisen løb løbsk, men også hvordan vi kan samarbejde og bruge undtagelsestilstanden til at skabe varig forandring og håb for en bedre fremtid.

Med forord af den verdenskendte danske professor Carsten Rahbek.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Ævisögur
Þýðandi:
Thomas Harder

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Klim
Útgefið:
2020-05-22
Lengd:
1Klst. 8Mín
ISBN:
9788772045955

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Klim
Útgefið:
2020-05-22
ISBN:
9788772045979

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"