Lyset i havet Hljóðbrot

Lyset i havet

Lyset i havet

Höfundur:
M.L. Stedman
Hljóðbók
Rafbók

Lyset i havet er endnu en fantastisk spændingsroman i rækken af bøger fra Margot L. Stedman. Tom Sherbourne, der netop er blevet sluppet fri fra rædslerne under Første verdenskrig, er tilsynsmand og kontrollør af fyrtårnet på en afskåret lille ø. Han lever og bor sammen med sin unge kone Izzy, der ikke tænker på andet end hendes manglende evne til at få et barn. En morgen i april skyller en båd op på øen, og med sig har den en søs mand og et grædende spædbarn. I sikkerhed fra den virkelige verden bryder Tom og Izzy reglerne og følger deres hjerter. Dette er en beslutning som senere skal vise sig at få altafgørende konsekvenser.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Forlaget Turbulenz
Útgefið:
2014-03-17
Lengd:
11Klst. 32Mín
ISBN:
9788771480924

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Forlaget Turbulenz
Útgefið:
2012-07-12
ISBN:
9788792861221

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"