483 Umsagnir
4.12
Seríur
Hluti 5 af 5
Tungumál
sænska
Flokkur
Fantasía & Scifi
Lengd
33Klst. 9Mín

Mörkrets tid

Höfundur: Pierce Brown Lesari: Johan Svensson Hljóðbók og Rafbók

Uppföljaren till Pierce Browns succé Järnguld, och den femte fristående delen i den bästsäljande serien Rött uppror är här.

För ett decennium sedan var Darrow ledaren i den revolution som störtade de Gyllenes slaveri, och som lade grunden till en ny värld. Nu är han fredlös. Förvisad från den republik han själv skapade. Med endast halva styrkan av sin flotta leder han ett krig mot Merkurius. Men i stället för att återigen bli hjälte lämnar han död och förödelse efter sig. Är han fortfarande den som kan rädda dem alla? Eller har han blivit det onda han kämpade för att besegra?

Med den forne ledaren uträknad, försöker andra ta hans plats. Lysander au Lune, den förvisade arvingen till det gamla imperiet, har återvänt för att förena grupper av Gyllene som nu är splittrade över världarna. Om han lyckas blir deras gemensamma kraft ett dödligt hot mot den nyskapade republiken, och allt de i upproret kämpat för.

© 2021 Norstedts (Hljóðbók) ISBN: 9789113101620 © 2021 Norstedts (Rafbók) ISBN: 9789113101613 Titill á frummáli: Dark Age Þýðandi: Patrik Hammarsten

Skoða meira af