Mamma sa att jag inte fick berätta Hljóðbrot

Mamma sa att jag inte fick berätta

Mamma sa att jag inte fick berätta

Höfundur:
Cathy Glass
Hljóðbók
Rafbók

När sjuårige Reece kommer hem till Cathy har han redan avverkat fyra fosterhem på lika många veckor. Allt eftersom detaljerna kring hans unga liv kommer i dagen så blir det tydligt att Cathy ställts inför sitt livs största utmaning hittills när det gäller att hjälpa honom.

Pojkens aggressiva och utagerande beteende har gjort att han trots sin låga ålder blivit avstängd från skolan och fått byta fosterhem flera gånger. Han tycker om att bitas, ordentligt, och hans mamma har därför gett honom smeknamnet, Sharky Hajen. Han tycks vara ett hopplöst fall.

Cathy försöker finna svaren på varför Reece beter sig som han gör men han har lovat sin mamma att inte berätta någonting för någon utomstående. Den socialsekreterare som förbereder den avslutande delen av hjälpinsatsen upptäcker fem olika akter om Reeces familj, och av dessa att döma är det häpnadsväckande att han inte separerades från familjen redan som baby.

När den mörkaste av familjens hemligheter avslöjas för Cathy så blir Reeces beteende plötsligt begripligt och tillsammans kan Cathy och Reece börja att återuppbygga hans liv.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Ævisögur
Titill á frummáli:
Mummy Told Me Not To Tell
Þýðandi:
Emma Leonard , Anna Aronsson

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2018-04-12
Lengd:
9Klst. 35Mín
ISBN:
9789188107480

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Bokförlaget NoNa
Útgefið:
2018-04-12
ISBN:
9789188107473

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"