Operation nyttige idioter Hljóðbrot

Operation nyttige idioter

Prófa Storytel

Operation nyttige idioter

Höfundur:
Henrik Brun
Hljóðbók
Rafbók

Da Malin Østerlund, kendt flygtningeaktivist og samfundsdebattør, bliver fundet kvalt i et buskads i Flensborg, ser tysk politi det som et røveri, der gik galt. Men PET er ikke enige. Her frygter man, at det er et drab begået af politiske årsager, og at der kan være en trussel mod Danmark. Derfor sender de Selma Brink til Flensborg.

Selma var tidligere en kendt tv-reporter, men er officielt stået af ræset og har oprettet et onlinemagasin. I virkeligheden er hun blevet rekrutteret som indhenter for PET og skal under sit dække af journalist skaffe informationer af betydning for rigets sikkerhed.

I Flensborg infiltrerer hun byens flygtningemiljø uden rigtig at finde ud af mere om Malin. Men så får hun en henvendelse, som sender efterforskningen i en helt ny retning. For måske er Malins død blot en brik i et større og uigennemskueligt politisk spil, hvor venner i virkeligheden er fjender, og målet helliger alle midler.

OPERATION NYTTIGE IDIOTER er første bind i en serie om indhenter for PET Selma Brink.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Glæpasögur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-02-08
Lengd:
8Klst. 8Mín
ISBN:
9788770362436

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2019-02-08
ISBN:
9788770361415

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"