Peter Pedal på telttur Hljóðbrot

Peter Pedal på telttur

Peter Pedal på telttur

Höfundur:
H.A. Rey
Hljóðbók
Rafbók

Peter Pedal og hans ven, manden med den gule hat, er taget på telttur i det fri. Peter synes, det er meget spændende - ikke mindst at skulle tænde bål og riste skumfiduser! Men da han får ballade for at slukke de andre gæsters lejrbål, flygter han langt ind i skoven og kan ikke finde hjem igen...

I flere årtier har den lille nysgerrige abe, Peter Pedal, begejstret børn og vakt lykke verden over, ikke mindst i USA, hvor han blev 'født' og er kendt som Curious George.

H.A. Rey (1898-1977) var en tysk forfatter og illustrator bosat i USA. Sammen med sin hustru, Margret Rey, skabte han de klassiske historier om Peter Pedal.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2018-11-22
Lengd:
6Mín
ISBN:
9788726067293

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-09-24
ISBN:
9788726067729

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"