Plan B Hljóðbrot

Plan B

Prófa Storytel

Plan B

Höfundur:
Jonathan Tropper
Hljóðbók
Rafbók

Jonathan Troppers debutroman! Bens kompisgäng lämnade college med storslagna drömmar. Nu ska de fylla 30, och inget har blivit som de tänkt sig. Ben ska skilja sig, Lindsey är arbetslös, Chuck är fortfarande en clown och Alison är olyckligt kär i samma kille. Den femte personen i gänget, Jack, är visserligen en hyllad filmstjärna, men med ett kokainberoende, vilket vännerna bestämmer sig för att ta på allvar. När deras intervention misslyckas, formas plan B: en kidnappning.

Jonathan Troppers debutroman utkom i USA år 2000 och handlar om ett kompisgäng i kollektiv trettioårskris. Mellan rappa dialoger och haglande filmreferenser skildras obrytbara vänskapsband och kärlek som aldrig rostar, hur många tårar som än spills på den.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Skáldsögur
Titill á frummáli:
Plan B
Þýðandi:
Erik MacQueen

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
A Nice Noise
Útgefið:
2015-01-22
Lengd:
11Klst. 46Mín
ISBN:
9789187725357

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Gilla Böcker
Útgefið:
2014-09-22
ISBN:
9789187457166

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"