Rasmus Klump bliver storebror Hljóðbrot

Rasmus Klump bliver storebror

Prófa Storytel

Rasmus Klump bliver storebror

Höfundur:
Per Sanderhage
Hljóðbók
Rafbók

Rasmus Klump kommer hjem til sin mor efter oplevelser med vennerne på havet. Han glæder sig til at fortælle om turen, men hjemme er ingenting, som det plejer. Mange ting er sat væk, der lyder høje vræl fra Klumps værelse, og hans mor har travlt med at samle Klumps gamle tremmeseng, finde bleer og ordne sutteflasker. Klump er nemlig blevet storebror. I hvert fald for et par dage …

Per Sangerhage har i utallige historier sendt Rasmus Klump på nye eventyr. Han har fornemt videreført i både sprogtone og streg arven fra Carla og Vilhelm Hansen.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Barnabækur

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2018-04-27
Lengd:
8Mín
ISBN:
9788711975220

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Carlsen
Útgefið:
2015-06-24
ISBN:
9788711460627

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"