Ringen

Höfundur:
Saul Bellow
Rafbók

Den velbegavede newyorkerkvinde Clara Velde er succesrig modejournalist, men bag sit sofistikerede ydre er hun en lidt naiv pige fra landet med hang til romantik. Hun har i flere år dyrket forholdet til akademikeren Teddy Regler, der har foræret hende en værdifuld ring som pant på deres kærlighed. Da ringen en dag forsvinder, anklager Clara den østrigske au-pair-pige, som hun mener omgås nogle lidt uheldige, halvkriminelle typer. Forholdet mellem den amerikanske livsstil og den europæiske dannelse må stå sin prøve, og Clara må sande, at hun ikke er helt så moderne, som hun ønsker at fremstå.

Den canadisk-amerikanske forfatter Saul Bellow (1915-2005) regnes blandt de største amerikanske forfattere efter 2. verdenskrig. Saul Bellow har været professor ved flere prominente amerikanske universiteter og har vundet mange prestigefulde priser for sine samfundskritiske romaner – heriblandt Nobelprisen i litteratur i 1976.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Skáldsögur
Þýðandi:
Else Sandvad

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Lindhardt og Ringhof
Útgefið:
2017-04-27
ISBN:
9788711653937

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"