1818 Umsagnir
4.1
Seríur
Hluti 1 af 2
Tungumál
sænska
Flokkur
Ævisögur
Lengd
4Klst. 24Mín

Till männen som köpte min kropp

Höfundur: Tove Sahlin, Louise Amcoff Lesari: Pierina Rizzo Hljóðbók og Rafbók

”Ni som betalar för andra människors kroppar finns överallt. Ni är någons pappa, farfar, bror, kusin, bästa kompis, chef eller kollega.”

Louise Amcoff var 14 år när hon sålde sin kropp för första gången. Hon ville skada sig själv så mycket som möjligt, inget annat kände hon att hon var värd. Bekräftelsen när okända män ville betala för henne var flyktig, men spåren av deras övergrepp lämnade verkliga skador överallt i henne. Och gav upphov till allt större självförakt.

Det här är en skakande berättelse om prostitution, ångest och självskadebeteende. Det handlar om en ganska vanlig men ändå ovanlig tonåring i Hälsingland. En flicka som älskar hästar, flyr från institutioner och säljer sig på lunchrasten. Det handlar också om alla dessa män som anser sig ha rätten att köpa andra människors kroppar. Mängder av 25-åringar, småbarnspappor och farbröder; i förråd, bakom förskolor, i villan när familjen är iväg på sitt.

Till männen som köpte min kropp är en brännande aktuell och gripande självbiografi av Louise Amcoff, berättad för journalisten och kriminologistudenten Tove Sahlin.

© 2021 Norstedts (Hljóðbók) ISBN: 9789113114538 © 2021 Norstedts (Rafbók) ISBN: 9789113114064

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...