Stjålne liv - Helle Vincentz

Stjålne liv

Höfundur: Helle Vincentz
Lesari: Grete Tulinius
Snið: Hljóðbók & Rafbók
Prófa Storytel

Stjålne liv

Höfundur: Helle Vincentz
Lesari: Grete Tulinius
Snið: Hljóðbók & Rafbók
12Klst. 29Mín
danska
3,84
REAGENSGLAS MED BEFRUGTEDE ÆG FORSVINDER fra fertilitetsklinikken MereLiv, hvor Sofie Munk arbejder. Fra en tidligere ansættelse har Sofie erfaring med intern efterforskning, så klinikkens ejer beder hende undersøge, hvad der er sket – og for guds skyld gøre det diskret.

Som særlig rådgiver i Justitsministeriet har Mik Karlsen landet drømmejobbet i magtens forkontor. Han er i gang med at finde en god sag at profilere sin minister på, da der indløber varsel fra politiet om, at man muligvis har fundet en bombe i lufthavnen.

Uden at vide det har Sofie og Mik fat i hver sin ende af samme sag, som snart eskalerer med drab og trusler på livet. Historien viser sig at trække tråde hele vejen til Indien, men også til en godt begravet historie fra fortiden, som stærke kræfter vil gøre alt for at holde skjult.

STJÅLNE LIV er et både skræmmende og realistisk indblik i verdens boomende fertilitetsindustri, samtidig med at den trænger ind i de mørkeste kroge af dansk politik. Bogen er første bind i en ny serie med antropologen Sofie Munk.
Meiri upplýsingar um hljóðbókina:
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2016-04-12
ISBN: 9788771809695
Meiri upplýsingar um rafbókina
Útgefandi: People'sPress
Útgefið: 2016-02-26
ISBN: 9788771590326

Hafðu alltaf góða bók við höndina - hlustaðu og lestu hvar og hvenær sem er

Lestu og hlustaðu á eins margar bækur og þú vilt! Vistaðu bækurnar á tækið fyrir ferðalögin, hlustaðu til skiptis á aðrar bækur, veldu sögur fyrir börnin þín og finndu næstu uppáhalds bókina þína. Með Storytel ertu ávallt með heilt bókasafn í vasanum.

Prófaðu frítt í 14 daga