Glæden med skeden: Alt du behøver at vide om dit underliv Hljóðbrot

Glæden med skeden: Alt du behøver at vide om dit underliv

Glæden med skeden: Alt du behøver at vide om dit underliv

Hljóðbók
Rafbók

Er du sikker på, at du kender dit eget underliv?

Selv om kvindens kønsorganer ikke ligefrem er en ny opdagelse, er der utrolig meget, kvinder ikke ved om deres eget køn. Ved du for eksempel, hvorfor det gør ondt, når du har menstruation? Om jomfruhinden findes? Hvorfor det kan være svært at få orgasme? Hvor længe du kan vente med at få børn?

Ved at kombinere anerkendt medicinsk viden med den nyeste forskning, giver GLÆDEN MED SKEDEN, på en letlæst og morsom måde, svar på alle de spørgsmål om dit underliv, som det ofte er vanskeligt at stille.

Tungumál:
danska
Flokkur:
Sjálfsrækt
Þýðandi:
Søren Markers

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-09-06
Lengd:
10Klst. 1Mín
ISBN:
9788772001098

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
People's
Útgefið:
2017-09-06
ISBN:
9788771806960

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"