Money Makeover Mindset: – skab et liv med penge nok Hljóðbrot

Money Makeover Mindset: – skab et liv med penge nok

Prófa Storytel

Money Makeover Mindset: – skab et liv med penge nok

Höfundur:
Carina Svendsen
Hljóðbók
Rafbók

"Føler du dig bundet af faste udgifter, har overtræk på kontoen eller kæmper med at få råd til dine drømme? Vil du gerne have en helt anden økonomi med overskud til rejser og frihed i hverdagen? Det kan lyde som ren utopi, men du har faktisk mulighed for at skabe et liv med penge nok.

Forfatteren viser dig, at:

Du har friheden til at indrette din økonomi, præcis som du ønsker den.
Dit ansvar for dine penge og din økonomi kan føles nemt, sjovt og befriende.
Dine drømme sagtens kan blive til virkelighed, hvis du tør gå efter dem.

Når du begynder at mærke, hvad du virkelig har lyst til, og tør gå efter det, er der ingen grænser for, hvad du kan opnå.

MONEY MAKEOVER MINDSET – SKAB ET LIV MED PENGE NOK er en ærlig og humoristisk guide til, hvordan du kan kickstarte din økonomi og få et helt nyt forhold til dine penge. Uanset om du hører til dem, der siger ”jeg har penge nok – de forsvinder bare” eller ”jeg bliver ved med at bruge mine penge på alt muligt andet end det, jeg lover mig selv”, kan du bruge bogen. Du vil opdage, at frihed og ansvar kan gå fra at være de største sabotører i din økonomi til at blive det vildeste heppekor for dine penge.

Rejsen begynder lige her – skal du med?"

Tungumál:
danska
Flokkur:
Sjálfsrækt

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-05-04
Lengd:
2Klst. 51Mín
ISBN:
9788797158623

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Skriveværkstedet
Útgefið:
2020-05-04
ISBN:
9788797158616

  Svipaðar bækur

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"