Skapa engagemang digitalt: Utmaningar med det digitala mötet Hljóðbrot

Skapa engagemang digitalt: Utmaningar med det digitala mötet

Prófa Storytel

Skapa engagemang digitalt: Utmaningar med det digitala mötet

Höfundur:
Anna Bellman
Lesari:
Anna Bellman
Hljóðbók

Det är mycket som krävs för att du ska lyckas med dina möten, oavsett om de är fysiska, digitala eller som hybrid, men all kommunikation ställer större krav i det digitala formatet då nyanser försvinner och budskap lätt bleknar. Visst kan det kännas frustrerande att mötas på distans, men det digitala är här för att stanna. När du försöker trycka in den fysiska mötesformen i det digitala formatet är det lätt att du blir frustrerad över att det inte fungerar. Gör på ett annat sätt och upptäck fördelarna med det digitala.

Tungumál:
sænska

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bookea
Útgefið:
2021-11-03
Lengd:
52Mín
ISBN:
9789189468542

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"