45 Umsagnir
4.04
Tungumál
sænska
Flokkur
Sjálfsrækt
Lengd
21Mín

Somna tryggt

Höfundur: Camilla Gyllensvan Lesari: Camilla Gyllensvan Hljóðbók

Somna tryggt

Att ha svårt att sova och vara rädd för mörker är inget ovanligt, många barn och även vuxna kan ibland känna obehag. En särskild variant som nästan bara förekommer hos barn är så kallad nattskräck. Föräldrar som varit med om nattskräck hos sina barn kan intyga att det är en väldigt obehaglig upplevelse, särskilt om man inte känner till vad det är som händer.

Nattskräck ska inte förväxlas med vanliga mardrömmar, som oftast förekommer senare på natten eller framåt morgonen. Ofta försvinner problemen helt hos drabbade barn när de når puberteten och brukar inte behandlas över huvud taget. Denna ljudfil kan vara ett komplement och kan med fördel användas vid insomning gärna tillsammans med någon av våra avslappningsmeditationer för att skapa ett lugnt och behagligt insomnade för liten och stor. Långvariga sömnsvårigheter ska alltid utredas av läkare.
Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se

© 2021 Mindboozt Publications (Hljóðbók) ISBN: 9789189011236

Skoða meira af

Aðrir kunnu líka að meta...