Valonöörit - Sisäisen motivaation käsikirja Provlyssna

Valonöörit - Sisäisen motivaation käsikirja

Valonöörit - Sisäisen motivaation käsikirja

Författare:
Frank Martela
Uppläsare:
Aarne Linden
Ljudbok
E-bok

Uuden suomalaisen filosofian airut Frank Martela perkaa vetävästi elämäntaito-oppaiden takana olevia filosofioita ja tarjoaa oman, kansainvälisillä areenoilla treenatun näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.

Kirja ammentaa niin itämaisesta ja länsimaisesta filosofiasta kuin tuoreimmista psykologisista tutkimuksista. Kirjan ytimen muodostavat omakohtaiset havainnot, ja tarinat tieteen ja taiteen huipputekijöiden arjesta. Kirja edustaa kansainvälisesti nousussa olevaa science help -kirjallisuutta, jotka pyrkivät pinnalla olemaan yhtä helposti lähestyttäviä kuin self help -kirjat, mutta joiden konepellin alta paljastuu vankka tieteellinen pohja. Kirjan punainen lanka on pyrkimys ymmärtää sitä, mikä tekee elämästämme hyvän, onnellisen ja merkityksellisen.

Valonöörit on väkevän näkemyksellinen tietopaketti, jonka tehtävänä on saada lukija ajattelemaan uudella tavalla niitä valintoja, joita päivittäin tekee. Martela kirjoittaa filosofisesti, mutta tarjoaa punnittuja, konkreettisia ajatuksia parantaa elämän laatua.

Språk:
Finska
Kategori:
Fakta

Mer info om ljudboken

Förlag:
Gummerus
Utgiven:
2020-06-15
Längd:
8T 19min
ISBN:
9789512421244

Mer info om e-boken

Förlag:
Gummerus
Utgiven:
2015-02-19
ISBN:
9789512099634

Liknande böcker