Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv Hljóðbrot

Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv

Prófa Storytel

Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv

Höfundur:
Rangan Chatterjee
Hljóðbók
Rafbók

Vi vet egentligen exakt vad vi behöver göra för att må bättre, men väldigt få av oss gör det. Hälsobalansen innehåller läkaren Rangan Chatterjees samlade kunskap vad gäller vår hälsa.

Hans patienter söker vård för att få en diagnos och medicin, men han uppmanar dem i stället att söka svaret i sin livsstil och menar att om vi bara levde mer medvetet skulle många av våra symptom försvinna av sig själva. Livsstil och mat är en kraftfull medicin och här väver han samman sina egna råd med den senaste vetenskapliga forskningen.

Boken bygger på de fyra hälsonycklarna Vila, Mat, Rörelse och Sömn. Att hitta balansen mellan de fyra nycklarna - inte sträva efter perfektion inom de enskilda nycklarna - är grunden till en god hälsa. Om du tränar mycket och prestationsinriktat men sover dåligt kommer du ändå inte att må bra.

Han ordinerar bland annat egentid i minst en kvart om dagen, periodisk fasta, mer promenader i vardagen och rutiner för sänggåendet som gör att du känner dig pigg när du vaknar. Enkla och inspirerande steg som lätt blir till en daglig rutin!

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Sjálfsrækt
Titill á frummáli:
The 4 Pillar Plan
Þýðandi:
Sandra Medin

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Norstedts
Útgefið:
2019-04-21
Lengd:
6Klst. 45Mín
ISBN:
9789113100401

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Norstedts
Útgefið:
2019-02-06
ISBN:
9789113095530

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"