Leva i nuet Hljóðbrot

Leva i nuet

Prófa Storytel

Leva i nuet

Höfundur:
Mia de Neergaard
Hljóðbók

Positiv Mindfulness meditation hjälper dig nå bortom det vanliga tankebruset. Den öppnar en dörr till ditt innersta där stillhet, balans och kreativitet bor och där varje ögonblick är nytt, fritt och föränderligt.

Mia's varma röst leder dig genom hela ljudboken tillsammans med harmonisk musik, helande naturljud och stilla vacker sång. Du får uppleva en ny dimension av positiv närvaro och lugn inom dig. Ljudboken berikar - fysiskt, intellektuellt, känslomässigt och själsligt alla delar i ditt liv. Lyssna på varje spår (1-7) var för sig, kombinera dem efter vad som känns bra eller i en enda härligt lång meditation.

1. Leva i nuet - Tonar in dig på ökad medvetenhet och närvaro. 05:19
2. Vila i ögonblicket - Ger din fysiska kropp en skön, djup avslappning. 10:37
3. Följ flödet - Lär dig släppa taget om kontrollen och öka tilliten till dig själv och livet. 09:37
4. Chakrameditation - Återställer balansen och stärker din energi. 24:44
5. Din sanna natur - Du får skala av lager av inprogrammerad, begränsande identitet och uppleva din egen storhet. 11:38
6. Stillhet - Tibetanska klockor och tystnadens mellanrum skänker klarhet och rensar sinnet. 06:50
7. Positiv energi - Öppnar dig för livets oändliga möjligheter att möta dig själv, din omgivning och den här dagen på ett alldeles nytt sätt. 05:36

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.

Tungumál:
sænska
Flokkur:
Sjálfsrækt

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Bookea
Útgefið:
2020-05-22
Lengd:
1Klst. 14Mín
ISBN:
9789189185487

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"