Livets sju andliga lagar: En praktisk vägledning i konsten att uppfylla drömmar Hljóðbrot

Livets sju andliga lagar: En praktisk vägledning i konsten att uppfylla drömmar

Prófa Storytel

Livets sju andliga lagar: En praktisk vägledning i konsten att uppfylla drömmar

Höfundur:
Deepak Chopra
Lesari:
Matias Holm
Hljóðbók
Rafbók

Att nå framgång, välstånd, god hälsa och inre frid är något som vi alla önskar och drömmer om. En nyckel på vägen till lyckan är att ta till sig de sju enkla och kraftfulla principer som Deepak Chopra vaskat fram ur sin egen visdoms källa.

Chopras andliga lagar bygger på den vediska filosofin och handlar om att vara lyhörd för naturens egna lagar som styr hela skapelsen, lära sig förstå sitt innersta väsen och därmed kunna njuta fullt ut av varje ögonblick. Det här är en bok som kommer att bli en kär vän hela livet; den innehåller allt du behöver veta för att dina drömmar ska kunna förverkligas. I Livets sju andliga lagar får du tillgång till redskap som gör att du kan förändra ditt liv.

Tungumál:
sænska
Titill á frummáli:
The Seven Spiritual Laws of Success
Þýðandi:
Lennart Eriksson

Meiri upplýsingar um hljóðbókina:

Útgefandi:
Massolit förlag
Útgefið:
2020-04-16
Lengd:
2Klst. 7Mín
ISBN:
9789176796214

Meiri upplýsingar um rafbókina

Útgefandi:
Massolit förlag
Útgefið:
2020-09-04
ISBN:
9789176796221

Svipaðar bækur

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"